Cloud IT løsninger – Få hjælp af en cloud specialistEr cloud IT det rigtige for min virksomhed?

Cloud IT, skyen eller cloud’en, byder på mange spændende muligheder. Som hovedregel er skyen helt sikkert det rigtige for stort set alle mindre virksomheder. Men som med alt andet, så er nogle af mulighederne med cloud IT mere relevante end andre.

Indenfor IT er udtrykket “skyen” desværre blevet lidt et smartenheimerudtryk. Et fluffy IT begreb, som smarte cloud eksperter kaster om sig med i deres Powerpoint præsentationer.

Selvom der findes meget forvirring og direkte forkert information omkring emnet, så er skyen nu reel nok. Cloud IT er fremtiden og det er absolut relevant for små og mellemstore virksomheder.

Jeg har skrevet en artikel der giver dig 4 gode grunde til at du skal bruge cloud løsninger. Læs gerne den artikel når du er færdig her på siden.

 

Hvordan kommer jeg ud i skyen?

Først skal du have afklaret hvad du vil. Den rigtige cloud IT løsning for dig er ikke den samme løsning, som for din nabo. Så her får du brug for at sparre med en cloud specialist som kan vejlede dig om mulighederne.

Jeg har den pragmatiske holdning, at bare fordi man “kan”, er ikke det samme som, at man “skal”.

Alle virksomheder har forskellige formål og det er derfor heller ikke alle muligheder i skyen, som er lige gode i alle sammenhænge. Derfor er det fornuftigt at tage snak med en cloud specialist, og ikke en smart sælger, om hvad du vil opnå.

Skal du for eksempel have dit firmas backup ud i skyen?
Det kunne godt være en god idé.

Skal du have e-mail i skyen i form af Office 365?
Det er som udgangspunkt en fremragende idé.

Er du bedre stillet med en lokal outsourcing leverandør eller din egen Exchange server?
Det findes der ikke noget entydigt svar på.

Jeg kan hjælpe dig med at afklare hvilken cloud løsning der vil passe bedst til dig og din virksomhed. Tag fat i mig allerede i dag, så tager vi en snak om hvilke muligheder der ligger og venter ude i skyen.

 

Vil du som cloud specialist anbefale…

Ja… og nej!

Prokumo er som uafhængig cloud specialist ikke låst til nogen specifik leverandør eller platform. Jeg anbefaler de løsninger i skyen der virker.

Naturligvis har jeg erfaring med nogle solide cloud løsninger, som jeg ved virker. Men kommer der noget nyt og bedre i morgen, så vil jeg anbefale det, fremfor at hænge fast i noget andet, som ikke løser den samme opgave lige så godt.

Uanset hvilken cloud løsning du finder ud af, at du gerne vil have, så kan du trygt overlade det til mig at hjælpe dig ud i skyen. Det er nemlig sådan du hurtigst og bedst kommer ud i skyen og får dig en ordentlig cloud IT løsning til din virksomhed.