Go to Top

Cloud IT

Cloud IT hos ProkumoEr cloud IT det rette for din virksomhed?

Skyen, cloud’en eller cloud IT, byder på mange spændende muligheder. Som hovedregel er skyen helt sikkert relevant for mindre virksomheder. Men som med alt andet, så er nogle af mulighederne med cloud IT mere relevante end andre.

Indenfor IT er udtrykket “skyen” desværre blevet lidt et smartenheimerudtryk. Et fluffy IT begreb, som smarte konsulenter kaster om sig med i deres Powerpoint præsentationer.

Selvom der findes meget forvirring og direkte forkert information omkring emnet, så er skyen reel nok. Cloud IT er fremtiden og det er absolut relevant for små og mellemstore virksomheder.

Jeg har skrevet en artikel der giver dig 4 grunde til at du skal i gang med cloud IT. Den kan du læse lige her.

 

Hvordan kommer man ud i den der sky?

Først skal du have afklaret hvad du vil have ud i skyen.

Jeg har den pragmatiske holdning, at bare fordi man “kan”, er ikke det samme som, at man “skal”. Alle virksomheder har forskellige formål og det er derfor heller ikke alle muligheder i skyen, som er lige gode i alle sammenhænge. Derfor er det fornuftigt at tage snak om, hvad det præcis er, du vil opnå.

Skal du for eksempel have dit firmas backup ud i skyen?
Det kunne godt være en god idé.

Skal du have e-mail i skyen i form af Office 365?
Det er som udgangspunkt en fremragende idé.

Er du bedre stillet med en lokal outsourcing leverandør eller din egen Exchange server?
Det findes der ikke noget entydigt svar på.

Prokumo kan hjælpe dig med at afklare hvad der er bedst for dig og din virksomhed. Tag fat i mig allerede i dag, så tager vi en snak om hvilke muligheder der ligger ude i skyen for dig og din virksomhed. Derefter kan du trygt overlade det til mig at få dig ud i skyen.