IT Support fra Prokumo løser mindre virksomheders problemer med IT. Hurtigt og kompetent.

Mindre virksomheder har også brug for IT support. De har bare ikke nogen IT afdeling de kan ringe til, når tingene ikke virker. Derfor er det tit en mest IT kyndige i virksomheden, så også har tjansen som IT support. Det betyder ofte at det ikke er altid IT problemerne bliver løst. Ham der har tjansen har jo også andet at lave.

 

Med IT support fra Prokumo er det slut med IT problemer:

  • Slut med at vente på din langsomme PC
  • Slut med at undre sig over, hvorfor printeren ikke printer
  • Slut med rod i din IT installation
  • Slut med nedetid og afbrydelser
  • Slut med irritation i hverdagen
  • Tid til at fokusere på forretningen og tjene flere penge

 

IT support til mindre virksomheder i Midtjylland

Du kender garanteret også til de der små IT problemer i hverdagen. Printeren driller og forbindelsen til det trådløse netværk er igen røget sig en tur.
Hvorfor virker det ikke bare?

Du bruger 10 minutter på at finde ud af hvad der er galt. Igen! For femte gang i dag. Genstart… det plejer at løse problemet. Men behøver man virkelig skulle genstarte udstyret 5 gange om dagen?

Hvis nu det hele bare virkede, så kunne du slippe for al det bøvl. I stedet kunne du bruge din tid på at servicere dine kunder og skabe overskud. Du kunne gå hjem fra arbejde i godt humør fordi hverdagen pludselig var blevet langt mere produktiv og fri for IT problemer.

Lad mig kigge forbi og se, om ikke vi én gang for alle kan få det fixet.

 

IT support, er det ikke voldsomt dyrt?

Næh. Så skulle du prøve at overveje, hvor dyrt det er at have IT, der ikke virker.

Hvis du holder udgifterne til IT support op imod, hvad det koster dig, at tingene ikke fungerer, så er udgifterne til IT support som regel billige og godt givet ud. Hvis du samtidig sørger for at have noget ordenligt udstyr, så hjælper det også. Du kan jo selv prøve at tjekke hvad dine skjulte IT udgifter koster dig hver måned. Du vil bliver overrasket over hvor meget IT problemerne koster, når du ikke får dem fixet.

Prokumo har års erfaring med dagligdagens IT problemer og tilbyder dig hurtig og fleksibel IT support til alle mindre virksomheder. Den bedste løsning for dig vil være enten at melde dig ind i min IT Lounge eller købe et klippekort, som er et slags IT Lounge Light. Kontakt mig allerede i dag og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at få en lettere hverdag uden IT problemer.

Prokumo leverer IT support til alle mindre virksomheder i Midtjylland. Ligger jeres virksomhed ikke i det Midtjyske, så fortvivl ikke, vi kan også hjælpe selvom I holder til andre steder i Danmark.