Microsoft Windows Servere - De holder ikke for evigt. Få Prokumo til at hjælp med din nye Windows serverWindows servere – før og nu

I gamle dage – det vil sige i 00’erne, der havde alle mindre virksomheder en Windows server stående. Typisk ude i kopirummet.

Dengang var der ikke mange andre muligheder, så det gav god mening. Faktisk skal man helt op i det enogtyvende århundredes teenage år, før der for alvor er kommet alternativer, som er gode nok.

Det betyder også, at der stadig er rigtig mange små virksomheder, som har en Windows server stående. En server der garanteret ikke er helt ny længere. Mange ignorerer den for det meste. Den kører jo fint! Den larmer måske efterhånden en del, men det kan vi jo ikke høre, hvis bare vi lukker døren ud til den.

 

Hvad gør jeg med min gamle Windows server?

Hvis der er tale om en ældre sag, der står og larmer ovre i hjørnet, så bør I seriøst overveje, hvad der skal ske med den. Det kan sagtens være, at en ny Windows server er det helt rigtige for jer, men det kunne også tænkes, at der var andre muligheder der passer bedre til jeres virksomhed.

Uanset hvad, så bør I gøre noget, før det er for sent. Det er alt andet lige bedre (og billigere) at få flyttet data over på noget nyt, inden den gamle server står af. Rekonstruktion af data fra en død server koster kassen.

Prokumo har mere end 15 års erfaring i at hjælpe med Microsoft Windows servere, helt tilbage fra NT4 server og op til Windows Server 2012.
Så uanset om din server skal skiftes, opgraderes eller du skal flyttes over på et nyt setup, så har jeg ekspertisen til at hjælpe.

Lad mig være med fra starten af processen. Vi tager en snak om hvordan IT er vigtigt for lige netop din virksomhed. Så får du den rigtige Windows server løsning fra starten. Det er som regel dyrt at få noget forkert, som så skal tilrettes bagefter.

Når vi har afklaret hvad der passer bedst til jer, kan I trygt overlade installationen, migreringen eller opgraderingen til mig.
Jeg samarbejder også gerne med din tredjeparts leverandør omkring opsætning af dine applikationer, såsom økonomistyringssystemer eller lignende.

Kontakt mig så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig.