Prokumos guides - Download gratis og afhjælp dine IT problemerProkumos guides – Inspiration og tips til at få styr på din IT

Det er min ambition at udgive en række selvhjælps guides med masser af tips og tricks til, hvordan du selv kan afhjælpe en række IT udfordringer. Prokumos guide er for alle. Nogle guides er til Hr. og Fru. Jensen mens andre retter sig mod administratorer i mindre virksomheder.

For private er det tit sådan, at det er nemt at købe og installere noget nyt hardware i hjemmet. Men er det sat korrekt op og er det sikret? Det vil Prokumos guides kunne hjælpe dig med at finde ud af.

For administratorer i mindre virksomheder gælder der typisk, at de har styr på det tekniske. Men hvad med alt det “ikke-tekniske” der følger med til at holde styr på IT? Dokumentation. Overblik over kontakter og sammenhænge mellem forskellige systemer? Er der styr på det?

Jeg ved godt de fleste IT folk har en klar holdning til, at deres måde at gøre tingene på, er den eneste rigtige. Det vil jeg godt udfordre lidt med Prokumos guides. Ikke fordi den måde du gør tingene på nødvendigvis er dårlig, men der er stadig meget man kan lære, hvis man er åben for det.

Nye IT selvhjælpsguides vil blive tilføjet løbende, ligesom jeg vil opdatere de eksisterende, hvis det bliver relevant.

Prokumos guides er gratis og kan downloades kvit og frit. Du skal ikke engang afgive din email adresse, for jeg har ikke noget nyhedsbrev du kan blive tilmeldt alligevel.