Guide til sikring af IT udstyr på nettet - Så nemt er det. Download med det samme.Sikring af IT udstyr på nettet – Download gratis guide

Flere og flere enheder bliver i dag koblet op på nettet. Det kaldes Internet of Things, og dækker over, at alt fra dine badevægt til dit køleskab kan gå på nettet. Langt fra alt IT udstyr der kan gå på nettet har dog nogen form for sikring imod misbrug indbygget. Det skal være nemt at installere udstyret og du gider ikke bøvle med sikkerhedsindstillinger og alt sådan noget.

Og netop derfor er dit IT udstyr ikke sikkert, når du kobler det på nettet.

Har du for eksempel et webcam i, eller udenfor dit hus? Hvem kan kigge med på det? Er du sikker på det kun er dig selv?

Ligger dine dokumenter og familiens billeder og ferievideo på en NAS boks?
Er du sikker på at det kun er dig selv (og familien) der kan tilgå den og læse med?

Tit og ofte er udstyr der skal bruge en netforbindelse på ingen måder sikret fra fabrikkens side. Så det kræver at du selv gør en aktiv indsats. Derfor har jeg skrevet denne lille guide som du kvit og frit kan downloade. Guiden giver en række korte råd om, hvad du bør gøre for at beskytte dig selv, dit privatliv eller din forretning imod, at uvedkommende får adgang til dit IT udstyr som er på nettet.

Hvis du ikke selv har tid eller lyst til at rode med det, så få nogen til at hjælpe dig med at få det gjort. Alternativet kan være at dit hjem eller din virksomhed står åbent for alle og enhver med internetadgang ude i verden.

God læselyst 🙂