Hvad siger kunderne om Prokumo?

Nedenfor kan du se et udpluk af de mindre virksomheder, jeg har haft fornøjelse af at hjælpe med deres IT. De konkrete opgaver indeholder blandt andet

  • Office 365 migrering.
  • IT-support.
  • Rådgivning.
  • Opgradering af større IT systemer.
  • Installation af nye løsninger.
  • Starthjælp/opsætning, så kunderne selv kunne komme i gang.

Mindre virksomheder rammes af et bredt felt af IT udfordringer, så der er ikke to opgaver eller kunder, der er ens.


Jydsk Væddeløbsbane giver en anbefaling af Prokumo fordi...


Region Syddanmark - RSYD - anbefaler Prokumo for...


Christina Wiegers siger Prokumo er god til...


Jeg har ydermere haft fornøjelsen af at hjælpe:


Camilla fra Hammel Bilglas siger god for Jan fra Prokumo fordi...


Aalborg Væddeløbsbane anbefaler også Prokumo fordi...


Playgames.dk siger:

Vi bruger Prokumo regelmæssigt til at få løst konkrete udfordringer med vores PC’ere og servere ligesom vi bruger Jan til sparring omkring, hvad der er den bedste løsning for virksomheden, inden vi investerer i nyt.

Jan har en bred viden og erfaring indenfor IT som han formår at formidle så alle kan være med. Det er en super hjælp til mindre virksomheder som os, der ikke har vores egen IT mand ansat.

Jack Jørgensen, CTO, Playgames.dk


Buhl Fitness siger:

Jeg har brugt Jan til at holde mine computere opdateret samt support på dette, således jeg altid havde IT som virkede, også når jeg var på farten hvis mine bærebare computere skulle opdateres.
Ydermere har Jan været til stor hjælp i forbindelse med at få hjemmeside op at køre helt fra bunden, med hosting, opsætning osv. Således har jeg kunne fokusere på at ligge min tid, hvor hvor jeg har mit speciale og derved ikke bruge endeløse timer på noget jeg kun ville få halvt op at køre.

Jan har en meget bred viden inden for hans arbejde, alle mine spørgsmål og problemer er blevet løst, når jeg har haft Jan med på sidelinjen. Så med hans ekspertise og “drive” inden for hans fag, så kan jeg til enhver tid stå inde for en anbefaling til Prokumo.

Keld Buhl Jensen, personlig træner og coach, Buhl Fitness.


Hårlokken i Skovby siger:

Super professionel, god til at forklare om tingene og hurtig service. Prokumo har virkelig en finger på it-pulsen.

Eva Jørgensen, frisør, salon Hårlokken i Skovby.


 

Skal jeg også hjælpe dig og din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte mig.